Op woensdag 21 juni ga ik  ‘Blind voor 1 dag’ en ervaren welke obstakels er overwonnen moeten worden als je een visuele beperking hebt!

 

Optiek is een prachtig vak! Ik vind het geweldig om mijn klanten het best mogelijke zicht te geven. Een oudere dame die makkelijker kan handwerken of een kind dat het digibord weer kan zien. Helaas kan ik niet iedereen helpen. Als opticien aan huis kom ik regelmatig mensen met slechtziendheid tegen ontstaan door oogziektes zoals maculadegeneratie, glaucoom en diabetische retinopathie. En dan kan ik niet meer doen dan een luisterend oor zijn en advies geven over eventuele mogelijke hulpmiddelen. Maar nu kan ik met de actie ‘Blind voor 1 dag’ van het Oogfonds wel echt in actie komen!

Op woensdag 21 juni ga ik  ‘Blind voor 1 dag’ en ervaren welke obstakels er overwonnen moeten worden als je een visuele beperking hebt. Op deze dag draag ik een speciale bril waardoor ik tijdelijk slechtziend of blind ben. Met deze bril op ga ik oa met het openbaar vervoer naar Utrecht, mijn weg vinden in deze stad en samen met andere leden van team De Mobiele Opticiens de DOMTOREN BEKLIMMEN.  Een behoorlijke uitdaging! 
Ik ga deze uitdaging aan en wil hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar oogziektes. Wil jij mij sponsoren?
Op de dag zal ik zoveel mogelijk proberen verslag te doen via mijn website, Facebook en Instagram, dus volg mij!

Daarnaast organiseer ik op maandagavond 19 juni in Maarssen een “GOED VOOR OGEN DINER“.
Een driegangendiner met gerechten die goed zijn voor jouw ogen, want gezonde voeding is belangrijk voor de ooggezondheid en kan deze oogziektes helpen voorkomen. Tijdens dit diner zal je ook ervaren hoe het is om blind te dineren. De kosten voor dit diner zijn €25,00 per persoon en opgeven kan
t/m maandag 12 juni via marion@optivisit.nl of bel/app naar 06 55 76 46 83.

Je kan mijn actie sponsoren via https://www.blindvoor1dag.nl/actie/marion-de-vries/doneren
Voor bedrijven is er de mogelijkheid om een logo op mijn actiepagina te plaatsen, stuur mij dit dan per email toe.

Ik ga deze uitdaging graag aan voor het Oogfonds en dank jou alvast voor jouw steun!

Blindvoor1dag-logo

Actie Blind voor 1 dag!
Getagd op: