Voor het kopen van een nieuwe bril hoeft u de deur niet uit! Optivisit komt graag naar u toe. We hebben keus uit 250 verschillende brillen.
Klassiek, modern, kunststof, metaal, kleurrijk of wat rustiger, we hebben brillen in alle smaken en alle leeftijden.
En ook nog in diverse prijsklassen, want bij Optivisit vindt u brillen van €89 tot €399. Voor elk wat wils dus! Een greep uit de collectie:

 

LOOKadd, de verwisselbare bril! LookAdd

Hoe leuk zou het zijn als u bij iedere outfit een bril in een bijpassende kleur heeft? Met een Lookadd montuuur is dat nu mogelijk. 
Door het gebruik van magnetische covers kunt u binnen een paar seconden uw bril steeds een andere look geven. 
Er kan gekozen worden uit vijf vederlichte monturen in de kleuren zwart en titanium. Vervolgens kun je de bril naar wens van kleur veranderen door een magnetische cover.
Houtlook, knalrood of bijvoorbeeld een bloemetjesmotief: het is allemaal mogelijk.
Ieder seizoen worden er weer nieuwe kleuren en prints toegevoegd, zodat de bril altijd past in het modebeeld en bij uw persoonlijke stijl. 

Nieuwsgierig geworden naar Lookadd? Marion komt graag langs om het te laten zien!
Link naar een filmpje


Carven EyewearCarven EyewearCarven

Anno 2016 is het Carven modehuis een zeer gewaardeerd begrip met een eigen kleding-, tassen- en parfumlijn. En vanaf 2016 ook met een modern-chique eyewearlabel: Carven Eyewear. High-end monturen met een zeer elegante uitstraling! Hoewel het merk niet nieuw is, is het eyewearlabel nog vers en onaangetast.

Klik hier voor meer informatie over Carven brillen

 

 

 

 

Kosby Eyewear

Kosby brillen

De Kosby Eyewear collectie is voor een breed publiek met design monturen in metaal en acetaat (kunststof). Aan de basis van de collectie staat eenvoud van montage, solide, elegantie én innovatie. De monturen zijn licht in gewicht, tijdloos en hebben een stijlvol design. Een brede, technische collectie met een design uitstraling van hoogwaardige kwaliteit. De monturen bestaan uit hoogwaardig stainless steel en acetaat. De kleuring geschiedt door de beste bedrijven in de Franse Jura.
Een echt brillenmerk met mooi gemaakte brillen, daar houdt Optivisit van!
Kosby Eyewear
Kosby Eyewear
 
 
 
 
 
 

 

Overige merken zijn oa: Charmant, AdLib, Monkeyglasses, Joshi Eyewear, Blackfin

IMG_4006 IMG_4004 IMG_4007 IMG_4009