Fitofar overzet zonnebrillen €40 per stuk

In een handomdraai maakt u van uw gewone bril een zonnebril met de FitOfar overzet zonnebril. Eenvoudig in gebruik, comfortabel te dragen.
Een voordelige oplossing voor alle brildragers. Ideaal tijdens autorijden, wandelen, lezen en sporten.

In een handomdraaiVoor iedereen is er wel een FitOfar overzetbril Er is keus uit een groot aantal modellen in modieuze kleuren en afwerkingen.En als je niet kunt kiezen? Neem er dan nòg een bij!

FitOfar biedt een breed assortiment aan montuurvormen, -kleuren en -afwerkingen, waarbij kwaliteit, draagcomfort en gebruiksgemak altijd voorop staan. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen, kan de FitOfar uw ogen een duurzame en optimale bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Anti schittering

De lenzen met 100% UV-400 bescherming filteren alle schadelijke UV-straling uit het licht.  Daarnaast zorgt het goed sluitende montuur voor een optimale afdichting, waardoor ook indirecte straling kan worden tegengegaan.
De meeste FitOfar zonnebrillen hebben glazen met 100% UV bescherming en zijn polariserend. Hierdoor wordt de hinderlijke schittering geblokkeerd. Dit geeft rust en comfort bij het kijken.

 

NIEUW!!De nieuwe Fitofar Nautic is door zijn drijfvermogen en de prachtige hydrophobic polariserende lens super voor watersporters en vissers!Fitofar Nautic

 

 

 

 

 

 

FitOfar is ook met Night Contrast- of Driver-lenzen te verkrijgen.
De gele Night Contrast-lenzen zorgen voor meer contrast en een scherper beeld. Bij slecht weer, laaghangende zon, sluierbewolking of tijdens de schemering blijft u optimaal zicht houden. De Driver-lenzen geven een hoog contrast en zonbescherming overdag.

Night contrastDriver