Ervaar het gemak van de opticien aan huis

  • In alle rust én op uw eigen tijd een oogmeting doen en advies
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend en u betaalt geen voorrijkosten
  • Afspraken zijn ook mogelijk in de avond en op zaterdag
  • Oogmetingen en nazorg zijn altijd gratis
  • Ruime keuze uit (kinder)brillen, zonnebrillen en sportbrillen
  • Optivisit is voor alle leeftijden
  • Computerbril of veiligheidsbril nodig? Optivisit komt ook op uw bedrijf!
  • Op multifocale glazen standaard 2 maanden gewenningsgarantie
  • Wij declareren rechtstreeks voor u bij de zorgverzekeraar
  • Door de gebruikte mobiele en flexibele apparatuur is een oogmeting ook mogelijk als u bijvoorbeeld in een rolstoel zit of bedlegerig bent.

 

daan-bril“Mijn naam is Marion de Vries en in november 2014 ben ik met Optivisit gestart. Doordat ik als opticien bij u thuis kom, kan ik veel persoonlijke aandacht en daar-door een nóg beter advies geven. Mijn klantenkring is van alle leeftijden, letterlijk van 8 tot 99 jaar, én heel divers. Bijvoorbeeld een kind dat voor het eerst een bril nodig heeft. Heel spannend natuurlijk! Wat is het dan fijn als je lekker in je eigen huis de oogmeting kan doen en brillen kan passen. In de avonduren ben ik vooral op pad bij mensen die overdag andere bezigheden hebben en weinig tijd hebben om naar een winkel te gaan. Makkelijk toch dat de opticien dan gewoon thuis komt? Uiteraard kom ik ook veel bij mensen die fysiek niet meer in staat zijn om zelf naar een winkel te gaan. Denk aan ouderen en mensen die gebonden zijn aan een rolstoel of bed. Ik hoor vaak van familie en mantelzorgers, dat het zo fijn is dat ze niet meer op pad hoeven voor een nieuwe bril of als de bril gewoon even niet meer zo comfortabel zit. Geweldig dat ik zo kan helpen!”

“Ook op de zakelijke markt ben ik actief. Regelmatig kom ik bij bedrijven, waar ik de werksituatie bekijk en opmeet om zo de beste computer-/kantoorbril te adviseren.

De basis van goed zien is natuurlijk goed voor je ogen zorgen. Als oogzorgspecialist is Optivisit aangesloten bij Goed voor Ogen, een informatieplatform met als rode draad dat door ‘gezonde voeding voor ogen’ je ogen veel langer vitaler en gezonder blijven. Oogzorg waar Optivisit achter staat, net als persoonlijke aandacht, kwaliteit en service!”

 

Werkwijze

Na een intakegesprek worden uw ogen digitaal doorgemeten. Bij benadering kan de sterkte worden vastgesteld. Voor de uitgebreide oogmeting gebruiken wij een pasbril en pasglazen. Door het gebruik van een laptop kunnen wij al een meting doen vanaf 2 meter. Uiteraard doen wij ook een oogdrukmeting.
Na een intakegesprek worden uw
ogen digitaal doorgemeten.
Bij benadering kan de sterkte
worden vastgesteld.
Voor de uitgebreide oogmeting gebruiken
wij een pasbril en pasglazen.
Door het gebruik van een laptop kunnen wij
al een meting doen vanaf 2 meter.
Uiteraard doen wij ook
een oogdrukmeting.
Wij hebben een ruime collectie brilmonturen bij ons in allerlei stijlen en prijsklassen. bril-passen bril-afleveren

Wij hebben een ruime collectie brilmonturen
bij ons in allerlei stijlen en prijsklassen.
(vanaf  €99)

Marion heeft jarenlange ervaring
met het adviseren van de juiste bril,
passend bij de vorm van uw gezicht, sterkte en type glazen.
Uw nieuwe bril wordt zorgvuldig pasgemaakt
op uw gezicht en compleet geleverd met etui,
microvezel doekje en brilspray.

 

 Afspraak maken, graag!

Bel, sms of app Marion op telefoonnumer 06-55764683 voor het maken van een afspraak!  Aarzel ook vooral niet om contact op te nemen als u meer wilt weten over de werkwijze, producten en diensten van Optivisit.