Foto-Marion-300px-breedMarion de Vries is gediplomeerd opticien met ruim 17 jaar ervaring in de optiek. De eerste 6 jaar werkte zij bij
Optiversum Prummel Optiek in Veenendaal, een gerenommeerde optiekzaak met oogzorg op hoog niveau. Daarna leerde zij bij optiekgroothandel Fashion Frames heel veel over verschillende brillen, mode en inkoop en kwam haar ‘technische optiekkennis’ veel van pas. Nu verruimt zij haar blik met Optivisit. Eigenlijk terug naar haar roots als opticien. De juiste en leukste bril adviseren is een grote passie van Marion. Maak een afspraak en u weet waarom.

Een andere passie van Marion is muziek. Piano spelen, enthousiast zingen in een koor. “Echt ontspannend, daar krijg je energie van”. Die energie gebruikt zij weer in de keuken. Lekker bakken en koken; Culinair aan de Vaart. Favoriet is Italiaans, de pasta’s en dolces met een overheerlijk glas wijn natuurlijk. Dit jaar heeft zij Italië van een wel heel bijzondere kant leren kennen door haar Pelgrimstocht van Aosta naar Rome, de Via Francigena. “Eigenlijk heb ik al lopend, 997 kilometer, de basis gelegd voor Optivisit”.

Brillen is mode, brillen is goed zien, brillen is passie, brillen is Marion, Marion is Optivisit! De opticien aan huis.