Op 1 november 2014 startte Marion de Vries haar eigen bedrijf Optivisit na al jaren in de optiek werkzaam te zijn geweest. Zoals de naam al zegt, ze is de opticien die op visite komt: bij u thuis en op uw moment. “In eerste instantie ben ik als opticien aan huis gestart omdat er veel klanten zijn die niet meer makkelijk naar een winkel lopen of rijden en daardoor soms al jaren geen goede oogmeting hebben gehad. Soms dragen ze zelfs een bril met verkeerde glazen, ik ben blij dat ik dan kan helpen! Daarnaast heb ik in de afgelopen 5 jaar gemerkt hoe fijn mensen het vinden om in alle rust en met volledige aandacht geholpen te worden. Hierdoor kom ik ook bij veel mensen thuis die vooral op zoek zijn naar deze persoonlijke aandacht en advies”.

 

Oogzorgstudio
Aan de Maarsseveensevaart 50 in Maarssen heeft Marion nu ook een studio geopend, waar zijn nog meer oogzorg kan bieden. “U kunt hier uiteraard terecht voor een uitgebreide oogmeting, contactlenzen en een droge/tranende ogen onderzoek. Heeft u last van branderige, jeukende, vermoeide ogen? Of lopen de tranen over de wangen als u buiten bent? Ik help u graag!”. De oogzorgstudio is uitsluitend op afspraak geopend.

 

Kom langs! Open Huis 2 november
Het eerste lustrum van Optivisit wil Marion graag met u vieren! Op zaterdag 2 november bent u van harte welkom om nu eens een keer bij Marion op visite te komen! Welkom op Maarsseveensevaart 50 tussen 10.00 tot 14.00 uur.

Voor meer info: www.optivisit.nl of bel Marion 06-55764683.

Marion oogzorgstudio okt 2019

Optivisit gaat al 5 jaar op visite & OPEN HUIS 2 november!