Met een ontspiegeling langer plezier van uw brillenglazen en extra kijkcomfort

U wilt optimaal genieten van uw nieuwe montuur en brillenglazen. Met de nieuwste ontspiegeling kunnen wij u perfect kijkcomfort gedurende de hele dag bieden. Want met een Neva Max  ontspiegeling hebben brillenglazen een extra antistatische laag, waardoor er minder stof en vuil op de brillenglazen komt. Zo hoeft u minder vaak te poetsen en geniet u van een helder zicht!

Nieuw: Neva Max UV ontspiegeling

Ontspiegeling Neva Max UV

Tot 25 keer méér bescherming tegen schadelijke UV stralen!

Onze ogen worden 365 dagen per jaar blootgesteld aan UV-straling. Zelfs wanneer de zon niet zichtbaar is, is er toch 42% UV-straling aanwezig. Standaard brillenglazen met een ontspiegeling filteren het UV-licht door de voorzijde van het brillenglas. Hierbij wordt echter geen bescherming aangeboden tegen het gevaar van de UV-straling, die vanaf de achterzijde van het brillenglas in het oog komt. Met Neva Max UV heeft u nu tot 25 keer méér bescherming tegen schadelijke UV-stralen.
Uw brillenglazen blijven bovendien langer schoon door de antistatische werking en vuil-, vet- en waterafstotende eigenschappen. U profiteert de hele dag van visueel comfort!

De voordelen van de nieuwe Neva Max UV ontspiegeling:

  • Tot 25 keer méér bescherming tegen de schadelijke invloeden van UV-straling aan de voor- en achterzijde van alle brillenglazen
  • Neva Max UV ontspiegeling beschermt tegen direct zonlicht en reflecterende UV-straling
  • Geeft bescherming aan de ogen en tegelijk aan de gevoelige huid rondom het oog
  • Ontspiegeling beschermt brillenglazen tegen krassen, vet, vuil, stof en water
  • Brillenglazen met Neva Max UV zijn antistatisch en blijven daardoor langer schoon
  • Geeft perfect visueel comfort en optimale transparantie
  • Voldoet volledig aan de internationaal erkende E-SPF index

 Neva max Secret

De Neva Max Secret is een luxe ontspiegeling zonder reflexkleur. Zeer mooi voor de brildager met de helderste blik.

 

nevamax-vrouw-skiSolaire UV ontspiegeling voor uw zonneglazen
geeft tot 50keer méér bescherming tegen schadelijke UV stralen!

Met een Solaire UV ontspiegeling aan de achterzijde van uw zonneglazen bent tot 50 keer beter beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Deze hoogwaardige ontspiegeling biedt niet alleen 100% UV-bescherming, maar geeft extra bescherming tegen krassen, stof, vet en vuildeeltjes en is eenvoudig in onderhoud. Een extra voordeel van een ontspiegeling aan de achterzijde van uw zonneglazen is dat u geen last ervaart van hinderlijke schittering als u de zon in de rug heeft.