Multifocale brillenglazen

Wanneer u kiest voor multifocale brillenglazen, kunt u met één bril veraf en dichtbij altijd scherp en comfortabel zien. Sinds de introductie ruim 50 jaar geleden is er veel veranderd in de mogelijkheden van multifocale brillenglazen. Wij adviseren u multifocale brillenglazen, die volledig op uw ogen en uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Dankzij de nieuwste technologieën en ontwerpen verzekeren de nieuwste generatie multifocale brillenglazen u van optimaal kijk- en draagcomfort.

INTUITIV multifocaal voor volledige visuele vrijheidAnateo

INTUITIV is een volledig gepersonaliseerd multifocaal brillenglas dat is ontwikkeld met de nieuwste freeform technologieën. Dit brillenglas kenmerkt zich door een haarscherp en natuurlijk zicht op alle afstanden, een breed gezichtsveld en een soepele overgang van veraf naar dichtbij.

INTUITIV is het eerste brillenglas dat ook rekening houdt met de unieke lichaamshouding van links- én rechtshandigen en het kijkgedrag in combinatie met digitale apparatuur. Met INTUITIV kunt u nu comfortabel op zowel korte- als middellange afstanden werken, zonder dat u uw lichaamshouding hoeft aan te passen. Zo behoudt u volledige visuele vrijheid.

Anateo maatwerk multifocaal brillenglas

Dit innovatieve brillenglas houdt niet alleen rekening met de oogcorrectie, maar ook met de anatomie van uw ogen en de unieke vorm van uw nieuwe montuur. Aan de hand van de individuele meetgegevens wordt het Anateo brillenglas hierop volledig afgestemd. Zo heeft u de perfecte correctie en ervaart u in elke situatie en in alle kijkrichtingen een nog breder en comfortabeler gezichtsveld.
Anateo Mio is het maatwerk multifocale brillenglas van HOC/BBGR. Door extra rekening te houden met de natuurlijke leeshouding, profiteert u van een breder en scherper kijkgebied voor nabij.

LadyLady multifocale brillenglazen specifiek voor de vrouw

Lady is het multifocale brillenglas specifiek voor de vrouw. De anatomie van man en vrouw verschilt. Dit heeft direct effect op het ontwerp van het multifocale brillenglas. HOC biedt, dankzij een analyse van de visuele kenmerken van vrouw, met Lady een uniek multifocaal brillenglas aan.
In het ontwerp is rekening gehouden met de specifieke kenmerken van de vrouw, bepalend voor het visuele comfort: hoornvliesafstand, lichaamslengte en armlengte. Het multifocale ontwerp zorgt voor eenperfect kijkcomfort. Door het aanpassen van de positie van het leesdeel garandeert Lady een natuurlijke houding van het hoofd tijdens het lezen en nabij kijken. Lady multifocale brillenglazen zijn exclusief leverbaar met een Neva Max Secret, de enige ontspiegeling zonder reflexkleur. Deze luxe ontspiegeling zorgt voor een hoog visueel comfort en optimale transparantie.

Een goed advies voor uw nieuwe multifocale bril

Er zijn multifocale brillenglazen voor ieder montuur en in diverse uitvoeringen. Laat u zich daarom vooraf goed informeren. De juiste keuze zorgt voor veel kijkcomfort en rustig en comfortabel zicht onder alle omstandigheden. Wij laten u graag de verschillende opties zien, zodat u weloverwogen kunt kiezen. Wij komen graag langs voor een deskundige oogmeting en welgemeend advies, maak hier een afspraak.