De Carven dame is uitdagend en spontaan. Vrouwelijk, elegant en geeft de voorkeur aan eenvoud. 
Ze siert zichzelf met subtiele details die haar een onderscheidende look geven.

carven16_banniere_l1920xh800Carven, opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso, is een wereldwijd bekend high-end fashion merk.
Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Dat was de aanleiding om een eigen haute couture lijn te starten voor kleinere dames.

Een groot succes! Anno nu is het modehuis een zeer gewaardeerd begrip met een eigen kleding-, tassen- en parfumlijn. En vanaf 2016 ook met een modern-chique eyewearlabel: Carven Eyewear. 

De drie lijnen van het Carven modehuis vormen de rode draad voor alle ontwerpen. Het “goed-beter-best” principe met drie verschillende doelgroepen.


Carven Carmen

Carmen

Spontane, elegante brillen zijn te herleiden aan de vernieuwende en moderne stijl van de Carven ready-to-wear collecties.

 
 

 

 


Carven Magriffe

Ma Griffe

De brillen zijn geïnspireerd op het vrouwelijke chique DNA van het modehuis Carven. De herkenbare dop van de parfumfles uit de “Ma Griffe” lijn is symbolisch verwerkt in de veren.

Carven cmg6000se098Carven cmg6001se221Carven cmg2002e205Carven cmg2001e194

 

 

 

 


Carven MalherMalher

Stijl en klasse straalt af van de ‘Malher’ lijn met een retro-moderne look-and-feel. Carven’s herkenbaarheid met een unieke twist: Het einde van de oortip is afgewerkt met een verguld eindstuk om een neo-vintage look te creëren.

Carven cm5002se098

Carven cm3000e299Caren cm5004se120

Carven cm3003bx69

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar Carven Eyewear? Marion de Vries van Optivisit komt graag langs om de collectie te laten zien! 

Optivisit is werkzaam in Midden-Nederland, 30 km rond Utrecht. Maak gerust een afspraak om de bijzondere collectie van Carven brillen thuis te bekijken.
Maak afspraak