Instagram-bericht[1080x1080]-WORK@HOME-2De huidige wereld zorgt ervoor dat we maximaal flexibel moeten zijn. Neem onze werkomgeving; die verplaatsen we massaal naar thuis. En dat met één doel, gezond zijn en blijven. De keerzijde: na een dag turen op een beeldscherm spelen er vaak klachten op zoals: een stijve nek, pijnlijke schouders en vermoeide ogen. Helemaal als uw multifocale bril niet optimaal meewerkt achter het geïmproviseerde bureau en u uzelf in bochten moet wringen om het scherm scherp te zien. 

Kies voor brillenglazen die meewerken. Kies voor de meest werkbare oplossing: een extra bril met WORKSTYLE brillenglazen. Het ultieme kijkcomfort voor brildragers vanaf een jaar of 40 die veel wisselen met kijken tussen korte en middellange afstanden. Nu bij aanschaf van een multifocale bril én een bril met WORKSTYLE glazen ontvangt u één glas cadeau. Dit aanbod is geldig tot 1 september 2020.

 

Facebook-profile[1200x1200]-ZON 2020De huidige crisis leert ons één ding: gezondheid gaat werkelijk boven álles. Die hernieuwde aandacht voor wat goed en niet goed voor u is, blijft hopelijk. Zodat er uit deze moeilijke tijden toch iets positiefs voortkomt voor ons allemaal.

Als opticien dragen we graag op onze manier bij, door geen enkel risico te nemen met onze en uw gezondheid én natuurlijk uw ogen. Zoals met goede bescherming tegen de zon, die zich steeds vaker laat zien. Om comfortabel te kunnen kijken in de zon kiest u voor een zonnebril op sterkte. Alle reden om dus nu te profiteren van een zonnig aanbod! Bij aanschaf van een bril én zonnebril op sterkte ontvangt u namelijk één glas cadeau. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

ACTIE: Work@Home Deal & Duo Deal SUN