Was de bril vroeger nog een noodzaak. Tegenwoordig is de bril meer een modeaccessoire. Dankzij het unieke wisselsysteem van Dilem hoeft u geen verschillende brillen aan te schaffen. U vervangt alleen de veren van de bril. Het montuur blijft altijd lekker zitten en toch heeft u iedere dag een andere look!

Dilem

Dilem brillen hebben een uniek  gepatenteerd wisselsysteem voor de veren (pootjes). Dankzij het unieke wisselsysteem hoeft u geen verschillende brillen aan te schaffen. U vervangt alleen, heel gemakkelijk, de veren uw bril. Het montuur blijft altijd lekker zitten en toch heeft u iedere dag een ander look.

De collectie van Dilem is voortdurend in beweging. Voor de nieuwste creaties wordt er gekeken naar de hedendaagse trends. Ieder mens is uniek en kan dit dankzij een deze unieke bril extra onderstrepen. Een zakelijke bijeenkomst of een feestje, met een deze bril legt u de finishing touch aan. In de Dilemshop kan je alle kleuren en modellen bekijken. Ook is het mogelijk om hier extra veren te bestellen en dan komt Optivisit deze bij u thuisbrengen.  Kunnen we gelijk kijken of de bril nog goed zit!

Gemiddeld kost een Dilem bril €349,00. Dit is inclusief 2 paar veren, dus u kunt gelijk beginnen met wisselen.

Dilem TF

Dilem 1N